2009. szeptember 13., vasárnap

KÜLDD TOVÁBB!!!!

Bűntudatom van, mert nem továbbítottam kb. 20 milliárd körlevelet, amit olyan emberek küldtek, akik tényleg elhiszik, hogy ha továbbküldik, akkor egy szerencsétlen dél-amerikai gyermek, akinek melle nőtt a homlokára, elég pénzt gyűjthet a műtétjére, még mielőtt a szadista, pénzéhes szülei eladnák egy vándorcirkusznak mint első számú jancsibohócot.

Ha mindez igaz lenne, nézzétek csak !!! Ha legördítem az oldalt és tovább küldöm min. 10 ismerősömnek és kívánok egyett, akkor a Playboy összes cicáját megtöcskölhetem tíz évre visszamenőleg. Ezt a tevékenységet pedig nem a lakótelepi 1 1/2 szobás lakásomban teszem az dédnagymamám dikóján, hanem valahol a Hawaii szigetek egyikén.

Micsoda baromság!!!
Lehet az éjszaka leple alatt eljön értem a gonosz körlevél-manó, és jól BKV-változtat, mert félbeszakítottam egy láncot, amelyet talán még Szent Péter kezdett el Krisztus után 5-ben, és ebbe az országba törpenövésű zarándokokkal érkezett egy húsvéti körmenet alkalmával. De le van tojva. Ha már küldesz valamit legalább küldjél valami minimálisan szórakoztatót, vagy hasznosat.

Ne bosszantsd föl az embereket azzal, hogy bűntudatot ébresztesz bennük valami fogatlan botswanai leprás iránt, akit 35 éve odakötöztek egy döglött elefánthoz, és PONT az az 5 forint fogja megmenteni, amit akkor kaphat meg, ha továbbküldöd ezt a levelet, de azonnal.

A "küldd tovább" szerelmes üzenetekről nem is beszélve:
"belédszeretnek, szerelmes leszel két nap mulva" meg a többi ehhez hasonló baromságok. Nagyon tudom sajnálni az olyan embert aki így keres magának boldogságot körlevélben, és várja, hogy a szőke degenerált hercege, vagy - mégjobb - a szőke félszemű szőröstalpú hercegnője eljöjjön érte az éj leple alatt, mert ez az idióta hisz benne, és fél attól, hogy ha nem küldi tovább leesik a fél melle meg a füle helyetcserél a szemeivel. Egyszóval: BAROMSÁG!!!!

Előre is elnézést kérek, akiket e levéllel megbántok, de már csak azért is megéri, mert egy kicsit elgondolkoztok, vagy a pokol tüzére kívántok, vagy csak mosolyogtok egy jót.


U.I.: Ha ez a levelet nem küldöd tovább legalább 100 ismerősödnek, akkor az égvilágon semmi nem történik majd veled...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése